VALERIUS in de voorverkoop

Toneelgroep Venster bestaat 25 jaar en speelt in dit jubileumseizoen VALERIUS, onder regie van Ewout Eggink. Bestel nu je kaarten voor 24, 25 of 26 maart! Kaarten zijn € 15,- per stuk en kun je online kopen via de volgende links (naar het ticketkantoor):

De voorstelling duurt 1½ uur. Hebt u vragen? Mail of bel 06 – 4488 9549.

VALERIUS

Ze zijn manisch, psychotisch, agressief, ontremd, wanhopig, eenzaam en hulpbehoevend. Maar gelukkig niet alles tegelijk.

VALERIUS is een portret. Een caleidoscopisch, scherp en menselijk portret over het leven van negen patiënten, een vader, een arts en een verpleger in een psychiatrische inrichting. Over mensen die ernstig geblesseerd zijn. Psychisch. Er wordt gepraat, gevochten, gewacht en bemind. Hartverscheurend. Ontroerend, dat ook, en bij momenten hilarisch.

Toneelgroep Venster speelt met VALERIUS een indringende voorstelling over de lotgevallen in de inrichting. Over hoe onverwacht de wendingen zijn die het leven kan nemen. Over de mate waarin mensen in staat zijn daarmee om te gaan. Over de pijn van het zijn. Over de kracht en de kwetsbaarheid van de psyche. Over levensdrift.

Locatie