Seizoen 17/18

In januari spelen we in 5xTF onze kijk op The Fountainhead. En in april spelen we Romeo & Julia: op de catwalk, waar hun liefde vlam vat, maar ook een verscheurende vete woedt tussen twee modehuizen. In samenwerking met jonge modeontwerpers! 

Op 8 en 9 januari spelen
vijf Amsterdamse gezelschappen voor amateurtoneel elk een eigen variatie op The Fountainhead. We spelen in het decor van de voorstelling van Toneelgroep Amsterdam, in de Rabozaal van Stadsschouwburg Amsterdam. Onder regie van Bram Huijten geven we er onze eigen draai aan. Zie alle 5 de groepen en koop tickets vanaf december via www.ticketkantoor.nl/shop/5xtf.

Toneel op de catwalk, schitterende modeshows, verwarrende glamour, flitsend licht en stampende beats

En onlangs zijn we begonnen met Romeo & Julia. Voor de derde keer spelen we onder regie van Ewout Eggink een spetterende voorstelling.

Een verschroeiende liefdesgeschiedenis, een verscheurende vete tussen twee modehuizen. Tijdens een modeshow ontmoeten Romeo en Julia elkaar. Hun liefde vat vlam als een vonk in een berg stro. Hij is van modehuis Montobash, zij loopt voor Claystraw. Durf je je hart te volgen? Gaat je omgeving daarin mee? Een voorstelling over overgave, driftige koppen, onbeheersbare emoties. Over macht en onmacht. En bovenal hartstochtelijke liefde.

In samenwerking met de modeontwerpers Sophie de Groen, Nine Parre en Marlies van Stolk.

Speeldata: 6, 7, 8, 12, 13 en 14 april. Volg de ontwikkelingen via instagram.com/tgvenster!